Volgers

donderdag 1 juli 2021

Mega Vette Hoera

  Hoi,


Nog 2 weekjes werken en ik heb 3 weken lang vakantie. We gaan dit jaar door de Corona nog niet op reis, dus ga ik hopelijk veel genieten in mijn tuin en knutselen. 

Maar eerst nog volle gas 2 weken alles geven en Lotte, mijn nieuwe collega, klaarstomen, zodat zij het 3 weken alleen kan trekken. Maar da ga zeker lukken. Ze kan al goe hare plan trekken.

Ondertussen had ik 2 weken terug ongeveer de vraag gekregen of ik een kaart wou maken in het thema, ruimte, met frietjes en ice tea. Hmmm, daar heb ik even over moeten nadenken, maar na denkwerk wist ik dat ik een stencil had van DDB van een frietjes verpakking. Deze ging nu echt wel van pas komen. De rest is vanzelf gekomen. De flesjes ice tea heb ik van het internet geplukt en het designpapier voor het frietbakjes komt ook van het internet. Leve GOOGLE.


Deze kaart is dan ook mijn DT kaartje voor Crafty Hazelnut's Patterned Paper waar het thema elke maand, alles mag is, zolang je Design papier gebruikt.

DT Patterned PaperMet dit kaartje wil ik graag meedoen aan volgende challenges:

Vanaf dit jaar doneer ik per verkochte kaart 0.5 euro aan een goed doel. Het goed doel dat ik gekozen heb is Het Feestvarken. Wil je meer over Het Feestvarken weten? Dat kan je hier vinden.

Leuk dat je weer op blogbezoek ben geweest.  Tof als je een reactie achterlaat. Ik lees deze steeds met veel plezier!  Tot de volgende keer 😍


Creatieve Groetjes
 Claudia

Geen opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...